Do It Yourself
  • 7 beste malinger for et utendørs gjerde

    click fraud protection

    1/8

    Å male et gjerdeTom Werner/Getty Images

    Hvilken maling skal brukes på utendørs gjerder

    Gjerder rundt hjemmet ditt gi sikkerhet, personvern og dempe appell. Enten de er laget av tre, metall, murstein, stukk eller mur, er det viktig å hindre dem i å bukke under for elementene, alder og misbruk. Alt som trengs for å ha et gjerde du kan være stolt av, er riktig maling, litt kunnskap og en helg av din tid.

    Her er noen fakta om utendørs gjerde maling.

    Typer gjerdemaling

    Oljebasert

    Oljebasert (alias alkyd) er en langvarig maling som pleier å være mer holdbar enn vannbaserte mykemidler. Oljer tar lengre tid å tørke og krever mal tynnere for opprydding. Men hvis du leter etter en tøff, emaljert (sateng, halvblank eller blank) finish som tåler utendørs eksponering, er det ingen erstatning.

    Vannbasert

    Latex (alias akryl) maling er en vannbasert formel som gir en god allsidig malingsløsning. Akrylmaling er fleksibel - ekspanderer og trekker seg sammen med temperaturendringer - for å motstå sprekker og blemmer. Latexmaling er også mindre giftig og bedre for miljøet.

    Primer

    En grunning er en underbelegg som skaper et bindingslag på en overflate for å forsegle den for maling. I tillegg til å blokkere flekker fra tretanniner og mugg fra fuktighet, gir primere overflater "tenner" for å få malingen til å feste seg bedre.

    Mange utvendige malingsformler er selvrensende. Hvis malingen du velger ikke er, anbefaler vi å bruke en kvalitet primer for å oppnå de beste resultatene.

    2/8

    Fence Paint 616+mwap4sl. Ac Sl1500 via amazon.com

    Beste gjerdemaling for alle formål

    Ta en børste og dra til byen med The EN maling og grunning. Det fungerer på alle typer gjerder overflater i et raskt og enkelt trinn. Du trenger ikke å grue deg for å male gjerdet ditt, fordi den tykke, ujevne, ugjennomsiktige formelen hjelper deg med å få jobben gjort på kort tid. Velg mellom 12 pigmenter i glans, sateng eller matt finish.

    Handle nå

    3/8

    Gjerde malingvia amazon.com

    Beste oljebaserte gjerdemaling

    Noen malere sverger til glansen og dybden som oljebasert emaljemaling oppnår. For å få en rik, holdbar mellom- til blank glans på tre eller gjerde av smijern, vi liker Diamond Brite Paint. En mester mot områder med høy trafikk, den fungerer like godt på tre som mur, metall og murstein.

    Profftips: Malingen flyter best når den påføres med naturlig bust pensel eller en førsteklasses kvalitet rulletrekk.

    Handle nå

    4/8

    Mold malingvia lowes.com

    Beste vannbaserte gjerdemaling

    Valspars 100 prosent akryl Duramax Satin Exterior Tintable Paint gir helårsbeskyttelse med sin vedheftskapasitet over hele været og mugg-, mugg- og algeresistens. Er det regn i prognosen? Ikke noe problem. Duramax tørker så fort-på en og en og en halv time-det er ikke nødvendig å utsette maleplanene dine. Denne malingen selges som en fargetone, så når du velger en tilpasset gjerdefarge, er himmelen grensen.

    Handle nå

    5/8

    Gjerde Maling Hvit Behrvia homedepot.com

    Beste gjerdemaling for tre

    Behr utvendig låve og gjerde maling er det perfekte ekteskapet mellom slitesterk oljebasert maling og elastisk latex. Utviklet spesielt for tre gjerder og fjøs, tilbyr denne klar-til-bruk, selvprimende hybridforbindelsen overlegen vedheft, penetrasjon og utholdenhet. Den motstår sprekker, blemmer og skreller for et vakkert utseende som tåler tidens tann.

    En femstjerners anmelder på homedepot.com sa: "Påføring med ett strøk, ultralyst hvit, god dekning og 20-30 minutters tørketid. Elsker det fremre gjerdet! ”

    Handle nå

    6/8

    Gjerdemaling via amazon.com

    Beste dekorative gjerdemaling

    Hvis du vil at gjerdet ditt skal skille seg ut i en mengde, kan du legge til et snev av originalitet med farger. Majic Paints Diamondhard Repurpose Acrylic Satin kan gjøre et humdrum -gjerde til snakk om nabolaget. Denne malingen gir en jevn satinfinish og overlegen fargebevarelse, og fortsetter som en drøm og klistrer seg til hvilken som helst overflate uten sliping eller grunning. Leveres i 10 brudd-på-reglene male farger.

    Handle nå

    7/8

    Gjerdemalingvia amazon.com

    Beste gjerdemaling for metall

    Gjenvinne skjønnheten i en crusty, rustent gjerde av metall med en beskyttende og profesjonell finish ved bruk Rusto-Oleum Professional High Performance Emalje Spray Paint.

    Børsting av metall kan være vanskelig og kjedelig. Komforttippen med høy ytelse lar deg spraye den oljebaserte malingen i alle retninger-til og med opp ned-til oppnå en skinnende eller halvblank finish som beskytter mot korrosjon og hardt vær betingelser. Tørker ved berøring på 15 minutter.

    Hvis du har mye metallgjerde å male, kan du kjøpe en sprayboksverktøy for komfort og et bedre grep.

    Handle nå

instagram viewer anon