Do It Yourself
  • De 10 beste oppussingsbøkene

    click fraud protection

    1/10

    100 ting hver huseier må vite Hvordan spare penger Løse problemer og forbedre hjemmet ditt Amazon.comvia kjøpmann

    100 ting hver huseier må vite: Hvordan spare penger, løse problemer og forbedre hjemmet ditt

    Familien Handyman har gitt tilgjengelige tips til oppussing siden 1951, så vi vet en ting eller to om boligeierskap. Våre eksperter viser deg hvordan lapp gips, fikse utette rør, slipe et gressklipperblad og alt i mellom. Mens vi riktignok er partiske mot denne boken, de mer enn 1200 5-stjerners Amazon-anmeldelser er det ikke – så det er ikke bare vi som anbefaler det.

    Handle nå

    2/10

    I'm A Homeowner Now What Ecomm Amazon.comvia kjøpmann

    Jeg er huseier, hva nå?

    Vi anbefaler denne loggboken for alle huseiere, ikke bare førstegangskjøpere. Den lar deg holde viktig informasjon som avløpstyper, kretsbryterkart og telefonnumre til lokale verktøy og nødtjenester på ett sted.

    Handle nå

    3/10

    Hvordan huset ditt fungerer En visuell guide til å forstå og vedlikeholde hjemmet ditt Amazon.comvia kjøpmann

    Hvordan huset ditt fungerer: En visuell guide til å forstå og vedlikeholde hjemmet ditt

    Du finner dusinvis av illustrasjoner av vaskesluk, septiktanker og alle typer ledninger inn denne hendige boken illustrert av Charlie Wing, en verdenskjent hjemmeoppussingsekspert og grunnlegger av to husbyggingsskoler. Du trenger aldri å tenke: "Hva er dette og hva gjør det?" når du jobber med hjemmet ditt, og du får tips om hvordan du holder alt i orden.

    Handle nå

    4/10

    100 helgeprosjekter alle kan gjøre Ecomm Amazon.comvia kjøpmann

    100 helgeprosjekter alle kan gjøre

    Hvis du mener å bygge hyller eller installere skap er utenfor ferdighetene dine, tenk om igjen. Denne boken har hjulpet tusenvis av DIY nybegynnere fullfører håndverksprosjekter på mindre enn to dager med enkle verktøy og materialer. Seriøst, du vil bli overrasket over hva du kan gjøre med dine egne to hender.

    Handle nå

    5/10

    Ultimate Guide Rørleggerarbeid Ecomm Amazon.comvia kjøpmann

    Ultimate Guide: Rørleggerarbeid

    Denne boken vil hjelpe deg å innse hvor mange rørleggertjenester du har kastet bort penger på og hvordan sikre at det aldri skjer igjen. Forfatterne går i møysommelig detalj om hvordan dusjer, toaletter, vasker, varmtvannsberedere og mer fungerer for å hjelpe deg med å identifisere problemer og vite hvordan du kan fikse dem med letthet.

    Handle nå

    6/10

    Renovasjonsbok Ecomm Amazon.comvia kjøpmann

    Renovering

    Chip Harley og Mike Litchfield har renovert hjem i mer enn 40 år, så det er trygt å kalle dem eksperter. Den femte utgaven av deres oppussingsbok inneholder innsidehemmeligheter villig gitt av entreprenører for å hjelpe deg doble verdien av boligen din. Bildene er tatt på mer enn 1000 oppussingsplasser rundt om i landet.

    Handle nå

    7/10

    Den visuelle håndboken for bygging og ombygging av Ecomm Amazon.comvia kjøpmann

    Den visuelle håndboken for bygging og ombygging

    Charlie Wing illustrerer presise skjemaer og illustrasjoner for oppussing av bad, bygge trapper og til og med gir råd om hvordan du sikrer at hjemmet ditt er tilgjengelig for funksjonshemmede. Som med de andre bøkene hans, lar Wing ingen stein stå uforandret i å utdanne huseiere om hvordan de kan bygge et hjem som fungerer for dem i denne håndboken.

    Handle nå

    8/10

    Hjemmevedlikehold for dummies Ecomm Amazon.comvia kjøpmann

    Hjemmevedlikehold for dummies

    Ja, vi er seriøse. I denne boken, bryter brødrene James Carey og Morris Carey Jr. ned kompliserte saker slik at selv den mest uerfarne huseier kan forstå hvordan de kan fikse problemer rundt huset deres. De to forfatterne hadde en Oppussing medieimperium i 35 år før de pensjonerte seg i 2021, så hvis noen kan gjøre en "dummy" til en proff, så er det dem.

    Handle nå

    9/10

    The Book Of Home Hvordan gjøre den komplette fotoguiden til hjemmereparasjon og -forbedring Ecomm Amazon.comvia kjøpmann

    The Book of Home How-To: The Complete Photo Guide to Home Repair & Improvement

    Black & Decker lager noen av de beste trådløse verktøy for oppussingsprosjekter, så det er fornuftig a hvordan bestille av dem ville være på denne listen. Du kan jobbe med alt fra gulv til tak med deres ekspertstøttede tips. Det kan også hjelpe med helgeprosjekter som å installere medisinskap, bytte ut takrenner og mer.

    Handle nå

    10/10

    Reparasjonsguide for hele huset Ecomm Amazon.comvia kjøpmann

    Reparasjonsguide for hele huset

    Ekspertene våre viser deg hvordan du fullfører ethvert prosjekt, enten det er å rydde opp et toalett eller installere en USB-uttak, med trinnvise instruksjoner og bilder. Selv om det er en reparasjonsguide, den har også tips om fjerning av flekker fra omtrent alle overflater.

    Handle nå

    Handle smartere med våre ekspertanbefalinger for verktøy, utstyr og pengebesparende tilbud på gjør-det-selv- og hjemmeprodukter som du ikke kan gå glipp av. Meld deg på Nyhetsbrev om ting vi elsker.

    Anthony O'Reilly
    Anthony O'Reilly

    Anthony O'Reilly er en prisbelønnet skribent og reporter med erfaring innen forskjellige beats. Han ble uteksaminert med en grad i trykt journalistikk fra St. John's University, hvor han var nyhetsredaktør for den uavhengige studentavisen The Torch. Han fortsatte å jobbe for lokalaviser i Great Neck, Queens og Baldwin før han flyttet til Muscle & Fitness Magazine.

instagram viewer anon