Do It Yourself
  • 12 enkle lagringsløsninger for små rom

    click fraud protection

    1/12

    Romdeler hyllerVia Walmart.com

    Heavy-Duty Utility Hyller

    Butikkkjøpte hyller er enten spinkle, vanskelige å montere eller fryktelig dyre. Her er en bedre løsning. Disse hyller er sterke og enkle å bygge.

    Vi har dimensjonert denne solide hylleenheten for å holde standard oppbevaringsbokser ($4 hver). Hvis du vil ha dypere oppbevaring, bygg hyllene 24 tommer dype og kjøp 24 tommer dype bokser. Hvis du foretrekker å bruke plastbeholdere, mål størrelsen på beholderne og modifiser hyllen og den stående avstanden slik at den passer.

    Se dimensjonene vist for å markere plasseringen av den horisontale 2×2 på baksiden av fire 2x4-er. Merk også plasseringen av 2×4 stendere på 2x2s. Deretter er det bare å stille opp merkene og skru 2x2-ene til 2x4-ene med par på 2-1/2-in. treskruer. Sørg for å holde 2x2s og 2x4s i rette vinkler.

    Ripp en 4 x 8 fot. ark på 1/2-in. fiberplater med middels tetthet (MDF), kryssfiner eller orientert strandplate (OSB) i 16-tommers brede strimler og skru den til 2x2-ene for å koble sammen de to rammene og danne hylleenheten.

    2/12

    hylleFamilien Handyman

    Smale oppbevaringshyller: Stud Space Cabinet

    Når du ikke finner en praktisk krok for et sett med smale oppbevaringshyller, kan du ofte lage en ved å sette inn hyllene i selve veggen. Velg plasseringen for den grunne hyllen før du bygger prosjektet for å sikre at den passer.

    Start med å se etter en plass uten åpenbare hindringer. Finn tappene med en stiftsøker. Når du har funnet et lovende sted, kutt et 6-tommers kvadratisk inspeksjonshull mellom tappene. Bruk en lommelykt og et lite speil for å inspisere stenderhulen for hindringer. Du kan ofte endre størrelsen på skapet for å unngå hindringer.

    Når du finner en god plass, merk av omkretsen av åpningen og bruk en nøkkelhullsag for gips til å kutte den ut. Mål åpningen og trekk 1/4 tomme fra høyden og bredden for å bestemme de ytre dimensjonene til hyllene bak døren.

    For standard 2×4 stenderevegger med 1/2-tommers tykk gipsvegg, bygg skaprammen fra 1x4s som måler 3-1/2 tommer bred (se illustrasjon). Hvis veggene dine er forskjellige, juster dybden på rammen deretter. Legg deretter til en 1/4-in. tilbake. Vi skrudde 1/4-in. pegboard til baksiden slik at vi kunne henge ting fra pegboard kroker. Legg til et kabinett som matcher trim i huset ditt.

    Bor hull i sidene for å ta imot hyllestøtter. Hyllestøtter passer i 3 mm, 5 mm eller 1/4-in. hull avhengig av stilen. Installer skapet ved å skyve det inn i åpningen, nivellere det og spikre gjennom trimmen inn i tappene på hver side. Bruk 6d finish spiker plassert hver 12 inches langs begge sider.

    3/12

    Familien Handyman

    Oppbevaring bak døren

    Plassen bak en dør er et oppbevaringssted som ofte blir oversett. Bygg et sett med grunne hyller og monter det på veggen. Pluss, når du åpner døren blir de oppbevaringshyller med dører!

    Mål avstanden mellom dørhengslet og veggen og trekk fra en tomme. Dette er maksimal dybde på hyllene. Vi brukte 1x4s til sidene, toppen og hyllene.

    Skru sidene til toppen. Skru deretter tre 1×2 hengelister til sidene: en topp og bunn og en sentrert. Spiker metallhyllestandarder til sidene. Fullfør hyllene ved å spikre et 1×2 trimstykke til sidene og toppen. 1×2 kler opp hylleenheten og forhindrer at hyllene faller av hylleklemmene.

    Finn pigger. Bor klaringshull og skru hyllene til tappene med 2-1/2-in. treskruer. Sett en gummistøtfanger på rammen for å beskytte døren.

    4/12

    FH07JUN_482_50_056 bjelkelag plassbesparende lagringsløsning trådhyllerFamilien Handyman

    Bjelkeoppbevaringsplass

    Ikke kast bort all den plassen mellom bjelkelag i en kjeller eller garasje. Skru trådhylle til undersiden av bjelkene. Du trenger en 8 fot. x 16 tommer. lengde på trådhyller og en pakke plastklips. Ikke glem at trådhyller også ser bra ut på vegger. Og denne oppbevaringsløsningen vil ikke samle støv!

    5/12

    jun_2007_014_t_01 skaporganisasjon gensere skjorter

    Skap Nook-hyller

    Berg den skjulte plassen ved forsenket endene av skapene dine ved å legge til et sett med trådhyller, som er tilgjengelige i forskjellige bredder.

    Mål bredden og dybden på rommet. Velg deretter riktig reol og be selgeren kutte hyllene i lengde for deg. Trekk fra 3/8 tomme fra den faktiske bredden for å bestemme hyllelengden. Kjøp et par endefestebraketter og et par plastklips til hver hylle.

    6/12

    JUN_2007_013_T_01

    Skooppbevaring Booster krakk

    Bygg denne hendige krakken på én time og parker den i skapet ditt. Du kan også bruke den som et trinn for å nå den høye hyllen. Alt du trenger er en 4 x 4 fot. ark på 3/4-in. kryssfiner, trelim og en håndfull 8d finish negler.

    Klipp kryssfinerstykkene i henhold til illustrasjonen. Smør trelim på skjøtene, og spik dem deretter sammen med 8d finish spiker. Først spikres gjennom sidene inn i ryggen. Spik deretter gjennom toppen inn i sidene og bak. Marker til slutt plasseringen av de to hyllene og spikre gjennom sidene inn i hyllene.

    7/12

    lagringstårn for gjenvinningsboksFamilien Handyman

    Stablet gjenvinningstårn

    Fem plastbeholdere, seks 2x2-er og skruer og én times arbeid er alt som skal til for å sette sammen denne plassbesparende oppbevaringsstativ for gjenvinning. Rammen passer til beholdere som har en topp som måler 14-1/2 tommer x 10 tommer og er 15 tommer høye.

    8/12

    FH07JUN_482_50_076 sandwich bag deler organizerFamilien Handyman

    Sett sammen en sandwichbag-delerorganisator

    Hold skruer, koblinger, spiker og andre små deler i sikte og lett tilgjengelig med denne gjenlukkbare poseholderen. Du kan bygge den av et 3/4-tommers tykt skrap av kryssfiner.

    Start med å kutte to stykker kryssfiner som vist. Tegn linjer en tomme fra hverandre over det kortere stykket med en firkant, og stopp en tomme fra kanten. Skjær nå langs linjene med en stikksag. Skru de to kryssfinerstykkene sammen og skru enheten til veggen. Fylle gjenlukkbare poser og skyv dem inn i sporene.

    9/12

    JUN_2007_020_T_01

    To-etasjes skaphyller

    Det er mye plass over hyllen i de fleste skap. Selv om det er litt vanskelig å nå, er det et flott sted å oppbevare sjeldent brukte varer. Benytt deg av denne bortkastede plassen ved å legge til en ny hylle over den eksisterende.

    Kjøp nok skaphyllemateriale til å matche lengden på eksisterende hylle pluss nok til to endestøtter og midtstøtter over hver brakett. Tolv-tommers brede hyller er tilgjengelig i ulike lengder og utførelser på hjemmesentre og trelastverk.

    Vi kutter støttene 16 tommer lange, men du kan plassere den andre hyllen i hvilken høyde du vil. Skru endestøttene til veggene i hver ende. Bruk gipsankre hvis du ikke kan treffe en stendere. Marker deretter posisjonen til midtstøttene på de øverste og nederste hyllene med en firkant og bor 5/32-in. klaringshull gjennom hyllene. Kjør 1-5/8-in. skruer gjennom hyllen inn i støttene.

    10/12

    baksiden av døren lagerFamilien Handyman

    Bak-av-dør arrangør

    Baksiden av en dør som åpner inn til et vaskerom eller skap gjør en praktisk hengende plass. Problemet er at de fleste dører ikke tilbyr en god monteringsoverflate for maskinvare. Løsningen er å skru en bit på 3/4-in. kryssfiner på baksiden av døren. Legge til konstruksjonslim for huldører.

    Skjær kryssfiner tre eller fire tommer sky av dørkantene for å unngå konflikter med dørhåndtaket eller hengslene. Nå kan du montere så mange kroker, magneter og andre oppbevaringsdisser du vil. Vil du ha mer oppbevaring bak døren?

    11/12

    Dobbelt skinne skap oppbevaring klær oppbevaring ideer for små rom

    Dobbeltdekker skapstang

    Alt du trenger for å få mye hengende plass i skapet ditt er to metallskapbraketter og en lengde på skapstang. Hvis din eksisterende skapstang er minst 66 tommer fra gulvet, er det nok plass til å legge til en ekstra stang under den og fortsatt henge skjorter og bukser. Vi plasserte toppen av stangen 35 tommer fra gulvet, noe som ga akkurat nok plass til å henge to nivåer med bukser.

    Finn studs på bakveggen av skapet med en stud finder. Fest deretter metallbraketter til tappene. Bruk et nivå for å justere brakettene langs toppen. Plasser brakettene ikke mer enn 32 tommer fra hverandre.

    12/12

    JUN_2007_022_T_01

    Dusjhylle i glass

    Lei av sjampo- og balsamflasker som roterer rundt kanten av badekaret ditt? Denne hyllen i herdet sikkerhetsglass på en kabelhyllebrakett er en enkel løsning.

    Kabelhyllebraketten krever kun to skruer for støtte. Hvis tappene ikke er plassert i riktig posisjon, bruk vippebolter for å forankre hyllebrakettene. Glasset henger på kablene. Bestill a herdet glass hylle fra et lokalt glassfirma. Vi installerte en 3/8-tommers tykk, 12-tommers dyp hylle.

instagram viewer anon