Do It Yourself
  • Den beste romvarmeren for hvert rom

    click fraud protection

    1/11

    De beste varmeovnene for hvert rom FtFamily Handyman, via amazon.com (3)

    Hva du bør vite før du kjøper en romvarmer

    EN romvarmer, som navnet antyder, retter seg mot varme i de områdene du trenger det mest. Enten under skrivebordet for å holde tærne toasty eller ved siden av sengen ta kanten av kjølige morgener, varmeovner er et bærbart og praktisk apparat å ha rundt i huset i vinter.

    De fleste varmeovner er elektriske (infrarøde, keramiske, tvungen luft og oljefylte radiatorer), mens andre bruker propan eller parafin. (Merk: Parafinovner avgir karbonmonoksid, og du trenger tilstrekkelig ventilasjon hvis de brukes innendørs.) Mange romvarmeovner kommer med en vifte som presser varmen effektivt inn i rommet. Oljefylte/strålevarmere kommer ikke med vifte.

    Når du bestemmer deg for hvilken type varmeovn som er riktig for deg, bør du vurdere følgende:

    • Størrelse/varmekapasitet. Figur 10 watt per kvadratfot gulvplass.
    • Sikkerhet. Se etter veltesensorer, automatisk avstengning, varmebestandig eksteriør og UL-, ETL- eller NTRL-oppføringer.
    • Energieffektivitet.
    • Frittstående eller monterbar.
    • Praktisk – digitale skjermer, termostater, tidtakere, fjernkontroller, smarte funksjoner.
    • Koste. Prisene varierer fra $25 til mer enn $1000.

    Vi så på den beste forskningen, samt vurderinger og anmeldelser. Her er våre valg av de beste varmeovnene for hvert rom.

    2/11

    Andily elektrisk varmeapparatvia amazon.com

    Beste romvarmer for hjemmekontorer

    Vi elsker Andily elektrisk varmeapparat. Den er stappfull av flotte funksjoner og krever ikke et stort budsjett.

    For mindre enn $30 får du langvarige keramiske elementer som varmes opp raskt uten åpne spoler som brenner. Andre fordeler inkluderer en tre-modus-innstilling (lav varme, høy varme og ingen vifte) med en strømindikatorlampe og dens kompakte størrelse. Den er liten nok til å plassere på et skrivebord, samt gulvet.

    Handle nå

    3/11

    Dyson Pure varm og kjølig luftrenser varmeapparat og viftevia amazon.com

    Beste Space Heater Splurge

    Hvis du er ute etter en eksklusiv varmeovn med mange bjeller og fløyter, så sjekk ut Dyson Pure Hot + Cool Air Purifier, Heater + Fan. Den fungerer dobbelt som kjøle-/varmevifte og luftrenser, og du kan også velge mellom lang rekkevidde personlig eller oppvarming av hele rommet.

    Andre funksjoner inkluderer termostatkontroll, oscillasjon, en sleep-timer, fjernkontroll og Alexa stemmeaktivert funksjon via Dyson Link-appen.

    Handle nå

    4/11

    Comfort Zone konveksjonsgulvvarmervia wayfair.com

    Beste Baseboard Space Heater

    Slank og bærbar, den Comfort Zone konveksjonsgulvvarmer med lydløs drift er trygt å bruke rundt barn og kjæledyr. Det er på grunn av det avanserte sikkerhetssystemet, med et kjølig deksel og en overopphetingsbeskyttelsessensor som kutter strømmen hvis det er for varmt eller blir veltet.

    På toppen av det leverer den 1500 watt soneoppvarming uten problemer med installasjon, som en fastkablet baseboardvarmer.

    Handle nå

    5/11

    Ccc Comfort Zone Garage Space Heatervia amazon.com

    Beste romvarmer for garasjen

    Flott for beinkjølende garasjer og verksteder, den vegg- eller takmonterte CCC komfortsonegarasjevarmer holder deg varm mens du jobber. Enkelte funksjoner inkluderer tre varmenivåer (5.000/4.000/3.000 watt), robust stålkonstruksjon som holder seg i de tøffeste miljøene, kontroller som er enkle å dreie og justerbare lameller som retter luftstrømmen akkurat dit du vil den.

    Handle nå

    6/11

    Vornado Vh Vortex varmeapparat for små romvia amazon.com

    Beste romvarmer for små rom

    Ingen grunn til å gå på akkord med komfort for størrelse. Den kompakte Vornado VH Vortex Heater pakker en punch, øker omgivelsestemperaturen i små til mellomstore rom. Perfekt for sovesaler, bad, hi eller andre små rom, har Vorando tre stille varmeinnstillinger og en innebygd termostat for å opprettholde den innstilte temperaturen automatisk.

    En Amazon anmelder elsker Vornando: "Det holder TV-rommet vårt hyggelig og koselig, og vi trenger ikke å varme opp alle soverommene og kjøkkenet og kontoret."

    Handle nå

    7/11

    Lifesmart Six Element Infrarød Varmervia amazon.com

    Beste romvarmer for store rom

    De LifeSmart sekselements infrarød varmeovn er opp til utfordringen med å varme opp store rom. Den har seks kvarts infrarøde elementer som sender ut lysstråler, som effektivt varmer opp menneskene og gjenstandene rundt dem i stedet for luften rundt. Det er et pluss for et stort rom. "Den holdt hele stuen min varm nok til å ha på seg en T-skjorte og føle seg bra," skriver en Amazon anmelder.

    Bonus: Infrarød varme tørker ikke ut luften som andre varmekilder.

    Handle nå

    8/11

    Vornadobaby Tempa barnehagevarmervia amazon.com

    Beste romvarmer for barnerom

    Sikkerhet og effektivitet kombineres for å gjøre Vornadobaby Tempa barnehagevarmer en ideell varmluftsvarmer for barnehager og barnerom. Den har et kjølig deksel slik at små fingre aldri blir brent, en sikkerhetsavstengning slik at den aldri blir brent overoppheting, veltebeskyttelse, skjult ledningsoppbevaring, en barnesikringsbryter og ingen klempunkter eller skarpe kanter.

    Handle nå

    9/11

    Mr. Heater Innendørs sikker strålevarmervia amazon.com

    Beste propan romvarmer for dekk og terrasser

    Campere og fans av propandrevet varmeovner elsker Mr. Heater innendørssikker varmestråler. Den renner av en propansylinder på ett pund, men kan også kobles til en sylinder på 20 pund via en valgfri slange og filter.

    Denne varmeovnen på 4000 eller 9000 BTU per time kan varme opp til 200 kvadratmeter trygt, takket være en dreibar regulator. Andre funksjoner inkluderer et nedfellbart håndtak, lav-oksygen nødsikkerhetssystem og utilsiktet velteavstengning.

    Handle nå

    10/11

    Heat Storm Wifi Infrarød varmeapparatvia amazon.com

    Beste romvarmer for åpen planløsning

    Med lavprofil, veggmontert Heat Storm WiFi infrarød varmeovn, du kan administrere romtemperaturen fra smarttelefonen eller Google Home. Fra kjøkkenet, still inn termostat å varme opp barna som leker i allrommet. Den avgir effektiv infrarød varme for å dekke opptil 300 kvadratfot med isolert plass (eller opptil 750 kvadratfot som en ekstra varmekilde).

    Skriver en Amazon anmelder: «Appen lar deg styre varmeren fra telefonen, men enda viktigere å planlegge at enheten skal slås på og av kl. forhåndsinnstilte tider (som tidlig morgen), ved ønsket temperatur, og på dine valg av dager (som "bare arbeidsdager" som en eksempel)."

    Handle nå

    11/11

    Lasko keramisk bordplate eller varmeapparat under skrivebordvia amazon.com

    Beste generelle romvarmer

    De Lasko keramisk bordplate eller varmeovn under skrivebordet har alt du kan ønske deg i en varmeovn, inkludert en rimelig pris.

    Anmeldere elsker de tre stille innstillingene (høy varme, lav varme og kun vifte), brukervennlige kontroller, praktisk bærehåndtak, sikkerhetsfunksjon for overoppheting og eksteriør med kjølig berøring. Og ikke la den kompakte størrelsen lure deg: "Veldig effektiv selv for større rom," skriver en Amazon anmelder.

    Handle nå

    Neste, sjekk ut disse sikkerhetstips for varmeovner.

instagram viewer anon