Do It Yourself
  • De bedste indendørs loungestole i 2021

    click fraud protection

    1/9

    De bedste indendørs loungestole i 2021via forhandlere (3)

    Lænestole bliver overskygget af sektioner og lænestole, men de er et funktionelt alternativ, der virkelig kan give dit rum en pop med stil og komfort. Tilføj en til en stille krog ved vinduet for det ultimative læsested, eller gør det til det bedste sæde i huset til spilledagen i din stue.

    Du vil høre folk henvise til en hvilestol som en lænestol. Og mens udtrykkene bruges skiftevis, er den største forskel mellem en lænestol og en hvilestol, at loungestolen er fastgjort i en tilbagelænet position. Udover det er der næsten ingen grænse for de farver og former, du kan vælge til en lænestol. Her er nogle af vores favoritter.

    2/9

    Girolamo 34,6 '' bredt tuftet ægte læder topkornlæder drejelig loungestol og osmanniskvia wayfair.com

    Eames lounge stol

    En tidløs klassiker, den Eames lounge stol passer perfekt ind i det innovative, moderne design og afslappende atmosfære Family Handyman's Getaway hytte i skoven i det nordlige Wisconsin. Ligesom Getaway er denne stol, der oprindeligt blev udviklet i 1956, et tilflugtssted for omverdenen. Stolen er bygget på en støbt krydsfiner og metalstel indpakket i syv-lags valnød, palisander eller aske. Den fås med fire polstermuligheder, fra læder til mohair supreme og syv forskellige træskaller.

    Hvis original stol ikke er i dit budget, kan du få en kopi inspireret af Eames -stolen for mindre end $ 1.000. Den er lavet af massivt træ med læderindtræk og fås i ni forskellige finish.

    Køb nu

    4/9

    Kanaliseret sele stolvia westelm.com

    Kanaliseret sele stol

    Denne stol er perfekt til et roligt hjørne på kontoret eller et kollegieværelse. Tag den med overalt, hvor du vil sparke tilbage - den er sammenklappelig. Ekstra tyk polstring og vegansk læder på en jernstel med en diskret antik bronze finish samler komfort og holdbarhed. Det ville også gøre en fantastisk gaming stol, der heller ikke klæder fjernsynslokalet.

    Køb nu

    5/9

    Carlisle polstret chaiselongvia potterybarn.com

    Carlisle polstret chaiselong

    Hvilken bedre måde at afslutte en lang dag på arbejdet end at smelte ned i de dybe puder i dette klassisk liggestol. Stolen er fremstillet i Amerika ved hjælp af ærede træbearbejdningsteknikker og har fine detaljer som f.eks. Justerbar nivelleringer til ujævne gulve, drejede træben og en klassisk silhuet, der vil se godt ud i ethvert rum i hus. Betræk, der er let at rengøre, fås i snesevis af stoffer.

    Køb nu

    6/9

    Power reclining opvarmet fuldkropsmassagestolvia wayfair.com

    Latitude Run Power Liggende Fuldkropsopvarmet massagestol

    Hvis du leder efter en massagestol, der ikke spiser et helt værelse, skal du ikke lede længere end de rene linjer denne liggestol. Det er kun 22,5 tommer. bred og 67 tommer. fra ende til anden. Det har også en opvarmet massager med flere indstillinger, der kan dække hele kroppen eller fokusere på et stramt sted.

    Køb nu

    8/9

    Littrell Chaise Loungevia wayfair.com

    Littrell Chaise Lounge

    Denne chaiselong er et godt stykke til ethvert rum takket være dets alsidighed. En justerbar nakkestøtte lader dig finde den mest behagelige position - den kan endda ligge fladt. Det moderne design passer godt i små rum uden at ofre siddeområde. Polstring af polyester, hørblanding er let at rengøre; tør blot spild af med en fugtig klud.

    Køb nu

    9/9

    Enkel Living Chaise Lounge med opbevaringvia overstock.com

    Enkel Living Chaise Lounge

    Mahogni ben og søm hoved trim gør den Enkel levende chaiselong en stilfuld tilføjelse til ethvert rum. Det har en slidstærk stel af hårdttræ og polstring af mikrofiber, der er let at holde ren. Bedst af alt, sædet løfter sig for at afsløre et skjult opbevaringsrum, hvor du kan gemme tæpper og puder til at snige sig i en lur, mens ingen kigger.

    Køb nu

instagram viewer anon