Do It Yourself
  • Sådan installeres en Duct Booster Fan (DIY)

    click fraud protection

    Bring mere varme til et koldt rum eller mere kølig luft til et varmt rum ved at installere en kanalforstærkerventilator. Installationen er enkel, selvom du skal ændre bootstørrelsen.

    Trin 1

    Installation af boosterventilatoren

    Installer blæseren

    Hvis kanalen er en standardstørrelse, skal du fjerne registret og tabe blæseren i bagagerummet. Fastgør det til gulvet på hver side med skruer. Hvis kanalen er mindre end standard, se billederne herunder.

    Tørt tøj hurtigere med en tørretumblerforstærker

    Trin 2

    Tilslut til strøm

    Sæt netledningen i blæseren, og før den til den nærmeste stikkontakt. Tilføj en valgfri blæserhastighedsregulator for at justere blæserhastigheden efter din smag.

    Hvis du har et værelse, der er for koldt om vinteren og for varmt om sommeren, kan en booster -ventilator gøre rummet mere behageligt. Der er tre typer boostere. Den enkleste er en ventilator, der sidder oven på registret. En anden mulighed er en in-line blæser, som du kan installere i kanalrøret. Den tredje type, vist her, er en forsænket ventilator, der passer ind i kanalen og flugter med gulvet. Forsænkede kanalventilatorer har en størrelse, der passer til enten en 4 x 10-in. eller 4 x 12 tommer. gulvkanal. Hvis du har en af ​​disse størrelser, skal du bestille blæseren og installere den i stedet for registret. Tilslut det derefter, og du er færdig (fotos 1 og 2). Men hvis din gulvkanal er mindre (som 2 x 10 in. eller 2 x 12 tommer) skal du skære en sektion af gulvet ud og installere en større støvle. Hvis loftet under kanalen er åbent, kan du gøre det meste af arbejdet nedenunder. Hvis du har en hårdttræ, flise eller anden færdig gulvoverflade med et færdigt loft under, kan det være lettere at åbne loftet under kanalen og lappe det, når du er færdig.

    Det er også en god idé at kontrollere dine kanaler for lækager og manglende isolering, hvilket kan bidrage til problemet. Se Tilslut utætte kanaler og Isolerende gennemgangsrum for mere information.

    16 måder at varme et kolde rum op, der faktisk fungerer

    Trin 3

    Udskift understørrelse støvler

    Klip et adgangspanel. Køb en større 4 x 10-in. eller 4 x 12 tommer. retvinklet støvle og en matchende forsænket boosterventilator (et valg er Tjernlund RB12 , tilgængelig gennem vores tilknytning til Amazon.com). Træk gulvtæppet op og polstrer rundt om kanalen for at finde og markere bjælkerne på hver side af kanalen. Indstil skæredybden til at skære igennem undergulvet og ethvert underlag. Klip og fjern derefter gulvet og den gamle kanalstøvle. Du bliver muligvis nødt til at skære den gamle støvle fra hinanden med et blikskår for at få adgang til de gamle metalskruer.

    21 Tips til vedligeholdelse af aircondition og hjemmekøling

    Trin 4

    Installer den større kanal boot

    Skift derefter i den større støvle. Forstør kanalåbningen i de afskårne gulvstykker, så den passer til den nye støvle. Geninstaller gulvet med skruer, og hæft polstringen tilbage på plads. Læg tæppet over kanalen og skær åbningen, så den matcher. Læg derefter tæpperne tilbage på klæbebåndet. Sæt blæseren i kanalen. Installer derefter registret og ledningen, og tilslut til en beholder eller en valgfri blæserhastighedsregulator.

    Hjem luftkølingstip

instagram viewer anon