Do It Yourself
  • Kasa Outdoor Smart Plug bringer dit smarte hjem udenfor

    click fraud protection

    Hvert redaktionelt produkt er uafhængigt udvalgt, selvom vi kan blive kompenseret eller modtage en affiliate-kommission, hvis du køber noget via vores links. Bedømmelser og priser er nøjagtige, og varer er på lager på tidspunktet for offentliggørelsen.

    Styr udendørs hjemmeenheder direkte fra din smartphone med dette brugervenlige smarte stik. Automatiser lys og kameraer for mindre end $20!

    Hvis du overhovedet er teknisk kyndig, forstår du frustrationen ved manuelt at styre udendørs elektronik og udstyr. At tænde alt i hånden, mens man kæmper mod myg, regn og varme er ikke ligefrem praktisk, og det er trods alt 2022! Ville du ikke ønske, at der var en måde at styre alle dine udendørsenheder fra din smartphone?

    Gode ​​nyheder! Du kan! Det Kasa udendørs smart stik er en livredder for alle, der ønsker at tage deres smart hjem udendørs uden besværet med kompliceret opsætning.

    Dette smarte stik til en overkommelig pris er en Amazon nr. 1 bestseller med mere end 25.000 anmeldelser og en bedømmelse på 4,7 stjerner. Som teknisk ekspert er jeg imponeret.

    Hvad er Kasa Outdoor Smart Plug?

    Et smart stik er en nem måde at automatisere kablede enheder i og uden for dit hjem. Kasa Outdoor Smart Plug giver dig mulighed for at styre denne elektronik fra smartphone-appen, uanset hvor du er i verden.

    Sådan bruger du Kasa Outdoor Smart Plug

    Det kunne ikke være nemmere at bruge Kasa udendørs smart-stik. Download først Kasa Smart-appen via App Store eller Google Play Store. Sæt derefter smartstikket i en stikkontakt. Åbn din Kasa-app for at logge ind på din konto og tilføje smartstikket. Appen hjælper dig med at tilpasse opsætningen og guider dig gennem installationsprocessen, mens den synkroniseres med et WiFi-netværk.

    Når alt netværksforbindelsesarbejdet er fuldført, kan du navngive dit smartstik og tilpasse et ikon til det. Tilslut de to enheder, du gerne vil synkronisere det med - udendørs sikkerhedskamera, projektører, garageportåbner, højttalere, poolvandmonitor eller udendørs tv. Nu har du nem, håndfri betjening.

    Tilslut smartstikket til smart home hub-systemer som en Google Home Hub eller Amazon Echo enhed for at aktivere stemmekommandoer og anden yderligere funktionalitet. Kasa udendørs smartstik gør det at nyde og planlægge udendørsaktiviteter til en strømlinet og bekvem proces.

    De bedste Amazon-brugeranmeldelser

    Amazon-brugere er begejstrede for Kasa udendørs smartstik.

    Verificeret Amazon-køber Mohan D. elsker at bruge stikket med deres poolfilter: “Timerstyringen er nyttig. Jeg kan tænde enheden og indstille en timer til at slukke den. På denne måde har jeg ikke min pool kørende hele natten eller dagen."

    Endnu en bekræftet køber, Randy G. Dodds, skriver: "Jeg købte disse for at erstatte de WiFi-stik, jeg havde brugt til at styre julelys i et par år. Tidligere stik fungerede godt, indtil virksomheden holdt op med at understøtte den proprietære app, og de blev ubrugelige. Disse fungerer dog fremragende!"

    Fotografik skriver: "Du betaler måske et par cents mere for et pålideligt mærke, men jeg synes, det er det værd. TP Link har eksisteret i lang tid, og jeg har altid været glad for deres produkter. Dette udendørs dobbelte smarte stik er genialt, og jeg anbefaler det stærkt."

    Hvor kan man købe Kasa Outdoor Smart Plug

    Kasa Smart Outdoor Smart Plug Kp400 Ecomm Amazon.comvia købmand

    Forvent at betale mindre end $20 for Kasa smart-stikket. Den er tilgængelig på Amazon og hver enhed kommer med to udtag til at styre individuelle enheder. Udvid dit smarte hjem til det fri uden at sprænge penge!

    Køb nu

    Shop smartere med vores ekspertanbefalinger til værktøjer, udstyr og pengebesparende tilbud på gør-det-selv- og hjemmeprodukter, du ikke må gå glip af. Tilmeld dig Nyhedsbrev Stuff We Love.

    Populære videoer

    Brittany Vincent
    Brittany Vincent

    Som Tech Editor hos Family Handyman er Brittany en ekspert i smarte enheder, spillekonsoller og hjemmeteknologi med 14 års erfaring i branchen. Hun har puslet med teknologi, siden hun var en ung pige, der byggede pc'er sammen med sin far.

instagram viewer anon